DYER DHE DRITARE – PVC

Dëshironi më të miren për shtëpin tuaj? Zgjidhja është te Ne. Dyer dhe dritare nga plastika gjermane Aluplas. Bëjeni shtëpinë tuaj ambientin më të rehatshëm për ju.

PANELA DEKORUES

Shumëllojëshmëria, dizajnet unike si dhe kualiteti i lartë i games tonë të produkteve janë sekreti i zbukurimit të ambientit tuaj. Te ne imagjinata juaj bëhet realitet.

PËRPUNIM I XHAMIT

Përsosëshmeria dhe bukuria arrihën atu ku ndërthuren teknologjia dhe tradita punuese. Ne ju ofrojm të gjitha shërbimet e punës me xham.


Rreth Nesh

Kroni është një ndër kompanitë më të avancuar në Kosovës në fushën e shërbimeve dhe prodhimeve të dyerve, dritareve dhe produkteve të tjera, që nga viti 1989.Kroni është themeluar si biznes, në vazhdim të traditës familjare. Kjo traditë është e bazuar në traditën më të mirë shqiptare të përpunimit të Plastikes dhe Aluminit, duke avancuar praktikat prodhuese dhe biznesore në gërshetim me praktikat më të mira ndërkombëtare në këtë drejtim.

Historia e kompanis tonë është një histori suksesi dhe zhvillimi në shërbim të të gjithë adhuruesve të ambienteve Prodhuse, realizimit të ideve kreative dhe stërhollimit të shijes!


Disa nga punët e përfunduara

Kompania jonë ka përfunduar projekte në shumë vende të Kosovës. Qëllimi jonë është që klientëve të ju ofrojmë produkte kualitative dhe shërbime cilësore të Prodhimit.

Shikoj të gjitha punimet